Over ons

Bij Your Skin staat u in het middelpunt. Een moment van rust en ontspanning in combinatie met professionele huidverzorging verdient iedereen! Ook voor huidverjonging heeft Your Skin professionele oplossingen. Na een huidanalyse passen wij de met u afgestemde doelgerichte behandelmethode toe. Your Skin werkt met de hoogwaardige producten van Dermalogica en Pascaud.

Dermalogica:
Met de no-nonsense filosofie van Dermalogica wordt iedere behandeling specifiek op uw huidconditie aangepast. Wat uw huid op dat moment nodig heeft wordt vastgesteld met behulp van de FaceMapping huidanalyse. U krijgt een voor u op maat gegeven behandeling en advies. Het Dermalogica concept is gericht op echte huidverbetering met werkzame en verantwoorde ingredienten.
Ontwikkeling en kennis staat bij Your Skin hoog in het vaandel. Als Dermalogica huidexpert ga ik regelmatig op training om de kennis op het hoogste niveau te houden en bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging.

Pascaud:
Het unieke Pascaud anti-aging concept biedt de stap tussen reguliere schoonheidsverzorging en de stap naar de kliniek. De Pascaud-behandelingen worden onder andere ingezet voor het corrigeren van rimpels, lifting van de huid, het verstevigen van de huidbarriere en verfijning van de huidstructuur. Kortom: uw huid wordt behandeld tegen de gevolgen van het ouder worden en wordt in topconditie gebracht.

Mijn naam is Wilhelmien Bouter, ooit in de zorg begonnen, maakte ik al snel de overstap naar de schoonheidsverzorging. In mijn salon bied ik resultaatgerichte behandelingen aan, gecombineerd met een deskundig en eerlijk productadvies. Graag adviseer ik u over alle mogelijke behandelingen en producten, passend bij uw huidconditie en persoonlijke wensen. Ik werk uitsluitend met behandeltechnieken en producten die ervoor zorgen dat de huid zelf wordt aangezet tot vernieuwing, met als doel een gezonde huid met een stralende teint!
Behalve salonbehandelingen kunt u ook terecht voor make-up behandelingen & advies en voor deelbehandelingen
Share our website